För något år sedan så satt jag och lyssnade på radiopgrogrammet Karlavagnen på kvällen. Det handlade om "Alternativ medicin och behandling" till den vanliga behandlingen och medicin inom sjukvården. Då
ringde en kvinna in och berättade om att hon hade fått cancer och de hade inte gett henne stort hopp. Då fick hon tips av en vän om "Tibetansk svamp", och började att äta filen som man får från svampen. När
hon kom till läkarna efter ett tag tittade de på henne väldigt förvånat och länge, hennes värden hade blivit mycket bättre mot alla dåliga odds, och de förstod inte hur detta hade kunnat ske. Och jag tror
att hon var helt frisk när hon ringde in, hon mådde i alla fall väldigt bra då minns jag.
Jag skaffade denna svamp och började äta den och har gjort sedan dess. Den har mycket läkande egenskaper, och det är
på den svampen som de gör Kefir, som man kan köpa i affären och äta.
Här är lite fakta om den som jag har skrivit av från nätet.
"Tibetansk svamp"
1. Reglerar kroppens motståndskraft.
2. Botar hjärtsjukdom, åldersförkalkning och har positiv verkan på kolersterolnivån.
3. Läker gallan, gallblåsan och gallbesvär.
4. Lindrar mage, botar magsår och läker tolvfingertarm.
5. Svampen producerar en egen antibiotika och botar inflammationer i kroppens alla organ.
6. Läker buksportkörteln, lever och mjälte.
7. Reglerar blodtrycket.
8. Läker njurarna och kontrollerar njursystemet.
9. Förhindrar utvecklandet av metastaser.
10. Fördröjer åldrandet.
11. Bekämpat trötthet och innehåller alla nödvändiga vitaminer för dagsbehovet.
Man kan lägga
svampen i getmjölk, komjölk, hästmjölk, soyamjölk och kokosmjölk. jag lägger den i Soyamjölk eftersom jag har allergi mot vanlig komjölk.
Om ni går in på nätet och slår på "Kefir
- Wikipedia" och läser kan ni får mer fakta om det där.